tisdag 8 mars 2011

Nattmangling

Vi hade tidig morgon hos Familjen AB idag, nattmangling kan man säga. Vår lille styrelseordförande ville att vi skulle vakna tidigt och beordrade uppstigning klockan 04.56. Jag försökte argumentera för att vi skulle sova längre, men eftersom han sitter på 51 % av rösterna i bolaget föll rösten på stämman för att det var dags att vakna.
Därpå följde en knapp timme av nedstämdhet och styrelseordföranden ville ha Pappa avsatt som VD och lät förstå att han istället ville återinsätta Mamma på posten. Jag stretade emot och vi gick en utdragen förhandlingsrunda i köket.
Mamma, som sover i eget rum för att vi ska vänja av hr ordförande, kom ut i köket efter att tonläget i kravställningarna tagit rent Fortum:ska proportioner. Efter medling från Mamma, som fick tonläget att åter sänkas, gick vi allesammans och la oss igen. En extraemission för att tillgodose vår girige ordförande utgavs av Mamma.  När Mamma sedan lämnade hemmet var allt åter igen frid och fröjd. Pappa var schyssta killen och lille hr ordföranden bestämdes sig för att ta en paus för att ha kraft till nya nattmanglingar. Dessa förväntas börja någon gång mellan 03.00 och 05.00  natten mot onsdag…

2 kommentarer:

  1. Det är så allra högsta ledningen gärna gör - de bryter sakta ner oss så att vi blir viljelösa. Ungefär som marionetter. Och sedan vet de precis vilka trådar de ska dra i. Rycka lite här och lite där och vips så har man gjort något man egentligen inte ville.

    Lycka till med kommande mangling!

    SvaraRadera
  2. Hej Pappa K,
    Vi hade ny mangling i natt (natt mot torsd)men denna gång mycket kortare. När vi lagt oss igen kände jag hur sonen ryggade tillbaka när han fick pappas håriga puppe istället för mammas mjuka bröst i sin lilla hand. Det är tufft att vara på torken när man bara är 1½.
    band

    SvaraRadera