måndag 10 september 2012

Ja - jag förstog'e!


Så var det till slut gjort.
Den förtörnade soffan har till slut blivit hämtad, hemkörd och inbaxad i stugan. Efter att i fredags eftermiddag ha gjort resan västerut och bott hos mormor över natten var det i lördags dags. Vi hämtade hyrbuss på OK, körde till möbelhuset, fick klartecken på att det återstod noll kronor att betala och fick köra runt till baksidan för att få ut vår dyrgrip. När den lastades in i hyrverket kunde vi så konstatera att transporten hade inneburit att soffan var trasig! Någonstans under vägen hade oöm hantering resulterat i att inte bara den i övrigt ogenomträngliga plastemballeringen och den dubbla kartongen utan även klädseln var sönderskavd. Vad kan man säga annat än: ”Ja det kunde man ju ge sig faan på…”
 Till slut fick jag min soffa på plats.

Vi fick med soffan ändå och har burit in den.  Och nu är den på plats, till slut fick jag ändå sitta ner i fem minuter och känna på den och sonen hann provhoppa lite innan det var dags att fara hemåt igen.
Sonen fick provhoppa...

 
Men innan dess hade vi också hunnit klippa vår nya gräsmatta för första gången. Efter två somrar med idogt trädgårdsarbete har vi nu till slut skaffat oss så mycket gräsyta att det kan bli tvunget att skaffa en åk-klippare.

Ungefär som den på Wembley... typ.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar